Tarot veritas
Tarot online cartile de tarot iti raspund la o intrebare 100% gratuit

Tarot online
cartile de tarot iti raspund la o intrebare 100% gratuit

Alegeti 3 Carti de Tarot:
tarot gratis
tarotista
consulta de tarot gratis
 
Intrebare:
Nume:
Prenume:
Mail:
Phone *:
* Pentru a primi serviciul nostru gratuit
Tara
Sex:
Data nasterii:

Am citit si sunt de accord cu termenii si conditiile de utilizare de pe siteul www.tarot-on-line.ro

DISCLAIMER: Toate serviciile sunt destinate exlusiv scopurilor de divertisment si nu putem garanta exactitatea unei lecturi de tarot. Trebuie să aveți vârsta de peste 18 ani pentru a utiliza serviciile noastre.

*Serviciu rezervat persoanelor mai mari de 18 ani. Datele pe care le cerem sunt necesare pentru a trimite raspunsurile pe mail. Nu implica nici un cost suplimentar . Acest serviciu va permite doar o consultatie gratuita online. Daca doriti o consultatie prin telefon, ma puteti contacta la 0903 120 500 1.7 Euro pe min+Tva

Tarot Gratis Online

Stim ca nu ai ajuns aici din intamplare.

Ai nevoie de un raspuns clar, de o mana de ajutor, de o solutie la o problema, nu-i asa?

Ei bine, de-asta am si facut pagina asta de tarot online: Ca sa iti oferim o mana de ajutor!

Extragerea de tarot gratuit iti ofera raspunsul la 1 intrebare complet gratuit.

Asa ca te rugam sa extragi 3 carti de tarot din pachetul de mai sus si sa ne spui ce doresti sa stii sau ce problema ai. Una dintre expertele noastre in tarot va analiza cu atentie cartile pe care le-ai extras, data ta de nastere si numele tau si iti va trimite pe mail interpretarea sincera si clara, impreuna cu raspunsul la intrebarea ta.

Tine minte un lucru: cartile de tarot sunt doar un instrument care capteaza energiile transmise de univers si de oamenii din jurul nostru. Nu cartile in sine au raspunsurile, ci persoana care are deja un dar si care poate interpreta mesajele Universului cu ajutorul acestor carti, folosite de peste 500 de ani.

Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand persoana care cauta un raspuns in tarot are in minte o intrebare foarte clara. E simplu - o intrebare clara iti va aduce un raspuns clar.

Etalarea de tarot cu 3 carti, cea pe care am ales-o pentru tine, iti da un raspuns complet, pentru ca vorbeste despre trecutul, prezentul si viitorul tau.

Tot ce mai ai de facut este sa incerci chiar acum extragerea noastra de tarot gratis!

Iti asteptam cu drag intrebarea si promitem ca, de-acum incolo, vom face tot ce ne sta in puteri sa te ghidam si sa te ajutam pe drumul tau.

Echipa Tarot Veritas

Serviciu rezervat persoanelor de peste 18 ani. Costul unui apel la 0903 120 500 este de 1.7 euro + TVA pe minut.