Termeni si conditii de utilizare

1. Conform conventiilor internationale legate de copyright, continutul acest site este protejat

Detinatorul drepturilor de autor permite copierea textului doar in scopuri educative sau de cercetare, fara insa a-l folosi in scopuri lucrative. Cu precizarea ca intotdeauna va fi mentionat numele autorului si sursa textului.

Titlul, conceptul, designul acestui site, la fel ca si continutului acestuia, comentariile, articolele si ilustratiile, la care se adauga codul sursa cat si alte elemente ce apar pe acestui site sunt proprietatea firmei PUB STORY SRL.

Orice alt uz al elementelor acestui site, incluzand copierea continutului in alte scopuri decat cele precizate mai sus, modificarea, distributia sau republicarea, fara acordul prealabil al PUB STORY SRL este strict interzis si reprezinta un delict ce poate avea repercsiuni din punct de vedere juridic.

2. Disclaimer

Toate serviciile furnizate de acest site sunt doar pentru divertisment si nu va putem garanta acuratetea lecturii. Trebuie sa aveti mai mult de 18 ani pentru a putea folosi serviciile noastre si sa fiti posesorul abonamentului telefonic sau sa aveti permisiunea posesorului abonamentului telefonic pentru a apela la serviciile noastre

Toate apelurile catre serviciile noastre la numere cu tarife premium sunt inregistrate, cu acordul clientului.

In timp ce PUB STORY SRL considera ca tarotistii si astrologii nostrii sunt specialisti in doemniul lor de activitate, trebuie mentionat ca ei sunt liber profesionisti si subcontractati de firma noastra. PUB STORY SRL nu are control asupra continutului lecturilor facute. Asadar, nu ne putem asuma responsabilitate pentru acuratetea continutului acestora, explicit sau tacit, oferit de catre astrologii si tarologii nostri. Prin urmare, PUB STORY SRL nu este raspunzator si nu va accepta sa fie gasita responsabila pentru orice pierdere sau dauna care ar putea rezulta din continutul unei lecturi de tarot sau astrologie, sau din orice alta informatie disponibila pe site.

3. Telefoane cu tarife premium

Pentru a folosi aceste servicii trebuie sa fiti posesorul abonamentului telefonic sau sa aveti permisiunea acestuia pentru a suna.

Daca vreti sa va dezabona de la serviciile noastre de newsletter, fiecare email primit contine un link care permite dezabonarea de la serviciile de newsletter ale firmei PUB STORY SRL

4. Conditii de acces pentru serviciile noastre

Pentru a putea beneficia de serviciile acestui site, trebuie sa respectati urmatoarele conditii :

Pentru a putea beneficia de serviciile gratuite ale acestui site, clientii ar trebui sa ne puna la dispozitie o adresa de e-mail, nume si data de nastere valide. Prin inregistrarea pe site-ul nostru, clientul garanteaza ca informatiile de mai sus sunt complete, valide, adevarate si nu induc in eroare in nici un fel.

Toate aceste informatii ne sunt necesare pentru a putea trimite clientilor raspunsul prin email sau SMS, fara nici un cost suplimentar pentru acesta, la fel ca si pentru trimiterea de newslettere, oferte de produse sau servicii complementare. Acest serviciu ofera clientilor acces la o singura consultatie gratuita.

5. Confidentialitate si protectia datelor

Toate informatiile furnizate de clienti pe acest site permit firmei PUB STORY SRL sa raspunda intrebarilor acestora. Informatiile care sunt necesare firmei PUB STORY SRL pentru a putea raspunde clientilor sunt marcate cu asterix pe paginile site-ului.

Celelalte informatii cerute clientului, care sunt optionale, ne ajuta sa-l cunoastem si sa-i intelegem mai bine nevoile si sa imbunatatim Produsele oferite acestuia.

Gestiunea informatiilor personale ale clientilor este realizata de firma PUB STORY SRL, care se obliga sa asigure un nivel adecvat de protectie a informatiilor si sa previna alterarea, pierderea, accesul neautorizat sau difuzarea datelor inregistrare si riscurile la care sunt expuse acestea, indiferent daca sunt cauzate de o actiune umana sau provin din mediul fizic sau natural.

Informam clientii/utilizatorii nostri ca acest site functioneaza in conformitate cu prezenta legislatie privind protectia datelor cu caracter personal, anume Legea nr. 677 din 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si cu alte prevederi legale si reglementare.

Informatiile furnizate de clienti/utilizatori sunt inregistrate intr-o baza de date gestionata de PUB STORY SRL Clientul/utilizatorul isi poate exercita dreptul de acces, rectificare, opunere si stergere a datelor personale prin trimiterea unui e-mail la urmatoarea adresa:

Exceptand cazul in care clientul se opune, Pub Story S.R.L si partenerii sai au permisiunea sa transmita prin e-mail si/sau telefon oferte si servicii, mesaje publicitare si informatii despre produsele si serviciile oferite de Pub Story S.R.L si partenerii sai.

6. Informatiile companiei

Pentru orice intrebari, sugestii sau plangeri legate de acest website sau de serviciile oferite de noi, ne puteti contacta la:

Pub Story SRL

InfoLine: 031 826 00 10, de Luni pana Vineri de la 10:00 la 17:00. Tarif Normal