Tarot veritas

Magie, Vraji, Farmece si Blesteme

Magia si vrajitoriile exista de cand lumea si pamantul. Nu e ceva nou, dar e de actualitate. Raul pe care pot sa il faca este imens. Unii zic ca daca nu cred nu au cum sa le faca rau. Insa am vazut atatea cazuri de oameni care nu credeau in magie si farmece, dar dupa ce au fost la un preot pentru dezlegare de farmece si au inceput sa se simta ma bine, si-au schimbat parerea.

Declar ca nu sunt de acord cu ritualurile de magie neagra, si in nici un caz nu aprob sa faci rau altcuiva. Nu sunt aici pentru asta.

Stiu vrajitoare care utilizeaza tot felul de lucruri oribile pentru a duce la bun sfarsit vrajile si pentru a le face pe plac celor care le cauta. Nu tin cont ca ceea ce fac este rau si impotriva legii umane si a religiei. Vrajile in dragoste sunt cele mai raspandite, urmate de cele facute doar din invidie, din ura si tot felul de alte descantece care si pe mine inca ajung sa ma socheze.

Un lucru pe care trebuie sa il stiti este faptul ca Vrajile, Blestemele, Farmecele aduc o groaza de energie negativa atat celor care le fac cat si celor carora le sunt facute!

Eu nu practic nici un ritual, nici de magie alba, nici de magie neagra. Nu sunt de acord cu astfel de practici, pentru ca stiu ca exista solutii mult mai bune pentru a rezolva o problema.

Nu o sa scapam de un blestem daca mergem la vrajitoare
Nu o sa castigam iubirea unei peroane daca ii facem farmece
Nu o sa ne imbogatim peste noapte daca ni se fac descantece

Insa pot sa va indrum pentru a realiza ceea ce va doriti, daca si puterea Divina aproba ca dvs sa reusiti si pot sa va indrum sa gasiti ajutorul care trebuie, pentru fiecare caz in parte.

Daca simtiti ca sunteti la capatul puterilor,
Daca ati incercat tot dar nimic nu va mai merge cum trebuie
Dati-mi un Telefon la
0903 120 500*

Numele meu este Adelina si vreau sa va ajut si pe dvs!

Nu uitati: pentru orice problema exista o solutie, important este sa faceti ceva ca sa imbunatatiti situatia!

*Costul unui apel este de 1.7Euro/min +TVA, Serviciu rezervat persoanelor peste 18 ani.